Ljubav se ne kupuje – pomozimo Skloništu

Društveno odgovorno poslovanje, kao osnovna sastavnica izvrsnosti, odavna je implementiran u temeljne poslovno-planske odrednice Flore. Flora je višestruki hrvatski dobitnik nagrade za društveno odgovorno ponašanje (DOP). To je briga o zaposlenima, okolišu, te socijalna osjetljivost kroz ukazivanje pažnje i pomoći svim aspektima i sudionicima društvenog života i djelovanja u lokalnoj sredini. Nema kulturne, obrazovne, sportske, zdravstvene, ekološke, edukativne, vjerske ili bilo koje druge ustanove, zajednice, društva ili udruge koju Flora nije na neki način potpomogla u radu, bilo novčano, materijalno, stručno ili volonterskim radom. No, nije poznato da Flora i njeni djelatnici vode brigu i o još nekim stanovnicima našega grada.

Svoju dosadašnju dobru suradnju sa Skloništem za životinje Virovitica, Flora je odlučila unaprijediti na način da što više naših sugrađana upozna s važnosti plemenitog čina udomljavanja napuštenih životinja. Na svoje najnovije vozilo (čistilicu ulica) implementirali smo vizual kampanje „Ljubav se ne kupuje“ koju je na nacionalnom nivou pokrenula Mreža za zaštitu životinja.

Da briga za naše male, najmanje stanovnike Grada u Flori nije marketing dokazuju naše dvije vrijedne djelatnice, Martina Lulić i Anita Šokac. One redovito zbrinjavaju sve mačiće koji se vrlo često pojave u dvorištu Flore. K nama budu dovezeni u kontejnerima za papir i karton koji su izgleda, naročito zimi, vrlo popularna mjesta gdje se mačke rado omace. Samo u ovom polugodištu spasile su (othranile i udomile) više od dvadesetak mačića. I sada, kod Martine doma desetak mačića čeka udomitelje. Ako ste zainteresirani za udomljavanje, slobodno se javite na naš mail ili putem našeg Facebook profila.

Voditelj i „dobri duh“ virovitičkog Skloništa, Zvonimir Zečević, osobno je djelatnicama Flore danas zahvalio na njihovu angažmanu, te ih upoznao sa svim ostalim aktivnostima Skloništa.

Ovo su Božo i Maza, mjesto rođenja Flora Vtc, a sada sretno i zahvalno predu kod svojih udomiteljica Martine i Anite.

© 2004-2018 Flora VTC d.o.o. Virovitica
Izrada Internet stranice. 1dva Održavanje: Flora Vtc.