Florini malonogometaši oduševili u prvom nastupu

Na malonogometnom turniru u organizaciji CONTORTE grupe, održanom 28.8.2021. u Dvorani Tehničke škole u Virovitici nastupilo je devet malonogometnih ekipa, među kojima i ekipa Flore. U svom prvom nastupu osvojili su treće mjesto, iskazavši se malonogometnom vještinom, borbenošću, organiziranošću i zalaganjem.

Kvalifikacijskim utakmicama suvereno su dominirali nad ostalim ekipama, a u polufinalu su tijesno (1:2) poraženi od iskusnije ekipe MUP-a. Bilo je to „finale prije finala“ budući su ove dvije ekipe pune kvalitetnih nogometaša i znatno „jače“ od ostalih. Naravno da je to bila najkvalitetnija utakmica cijelog turnira, dostojna i završnica najjačih hrvatskih malonogometnih turnira.  Ekipa Flore imala je krajem prvog poluvremena „na konopcima“  odličnu ekipu MUP-a. Na žalost,  previdom suca ostali su zakinuti za nedosuđen očiti prekršaj za kazneni udarac, realizacijom  kojeg bi ostvarili nedostižnih 2:0 jer su od 5. minute već vodili golom Daria Godeca. MUP-ovci su znalački iskoristili taj trenutak i vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist. Postigli su dva gola i rezultat 1:2, uz dosta sreće, uspjeli su zadržati do kraja utakmice. Čestitamo MUP-ovcimana na odličnoj igri i zasluženo osvojenom 1. mjestu, a svim sudionicima turnira zahvaljujemo na borbenosti i fer igri. Florina mladost, osim ostvarenog odličnog rezultata, pokazala je izuzetan potencijal te se i na slijedećim nastupima možemo nadati novim uspjesima.

Ekipa Flore nastupila je u sastavu: Tomislav Škvarić, Stjepan Iharoš, Krešimir Crvenika, Silvio Buzuk, Nikola Mesić, Dario Godec, Ivan Škrablin, Tin Szabo, Tomislav Kožnjak, Ivan Čavar, Vedran Botić, Antonio Dražić i Matej Rajnović (na slici s predsjednikom Skupštine Flore i izvršnim sportskim dopredsjednikom kluba Ivicom Kirinom).

Najzanimljiviji trenuci odlučujuće utakmice:

5. minuta: majstorija Daria Godeca za vodstvo Flore 1:0

7. minuta: nedosuđeni kazneni udarac nakon očigledno nepropisnog rušenja Škvarića u šestercu MUP-a

zadnja četvrtina utakmice: jake snage MUP-a u bunkeru, pod opsadom mladih Floraša

pehar i priznanje za osvojeno 3. mjesto

 

 

 

 

 

© 2004-2018 Flora VTC d.o.o. Virovitica
Izrada Internet stranice. 1dva Održavanje: Flora Vtc.