Samohodna podizna radna platforma

Osim redovitih radova na visini, podrezivanje krošnji drveća te održavanju parkova i drvoreda, sve učestaliji su zahtjevi građana za usluge koje iziskuju podiznu radnu platformu. Konačno je Virovitica dobila jednu novu podiznu košaru, savršenu ama baš za svaku situaciju.

Mala a moćna, elegantna, pokretljiva, prilagodljiva, samostalna u radu. Sigurna za rukovatelja, pouzdana i lagana za upravljanje i održavanje. Osim za rad na javnim površinama, ova platforma potpuno je upotrebljiva za male vrtove i okućnice jer bez ikakvih problema savladava zapreke i prolazi kroz uska dvorišta u urbanim zonama. Platforma radi na nagibima, a kupola je potuno okretna oko svoje osi Doseg joj je preko 20m u visinu, a 12 m bočno.

Specifičnost ove platforme je da ima hybridni pogon, radi i na struju i na fosilna goriva. S PDV-om i svim troškovima leasinga  Floru će ova platforma koštati 757.484,80 kn, što će Flora otplaćivati slijedećih pet godina. Građani radove mogu naručiti kao i do sada u Službi za komunalnu djelatnost (“zeleni”) na broj telefona 033/803-158 ili pozivom na Florin info centar 0800 444110.

 

Isporučitelj podizne platforme je Florin dugogodišnji dobavljač komunalne opreme, tvrtka O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba, zastupnik najreprezentativnijih svjetskih proizvođačkih brendova u Hrvatskoj. Proizvođač platforme je renomirana engleska tvrtka Nyftilift čija tvornica se nalazi u predgrađu Londona.

 

© 2004-2018 Flora VTC d.o.o. Virovitica
Izrada Internet stranice. 1dva Održavanje: Flora Vtc.