Najveće do sada ulaganje u Florin poslovni kompleks u Vrazovoj ulici

Nakon otvorenja po mnogima najljepšeg salona pogrebne opreme u Hrvatskoj uređen je i cijeli poslovni prostor Flore od više od 2.000 kvadrata koji se nalazi na istoj adresi u Ulici Stanka Vraza. Sjedište je to Uprave groblja i baza najvećem broju djelatnika Službe za komunalne djelatnosti. To je služba koja se bavi održavanjem čistoće javnih i zelenih površina, poznatija kao Florini „zeleni“.

Osim „nevidljivih“ infrastrukturnih radova na novom sustavu odvodnje i kanalizacije, zamjene su dotrajale električne i plinske instalacija kao i kompletno krovište. Obavljeni su zidarski, izolaterski i fasaderski radovi. Izgrađena je nadstrešnica za vozila i manja hala za strojeve i opremu. Djelatnicima je konačno omogućen radni prostor dostojan vremena u kojem živimo, s novim grijanjem i klimatiziran. Izgrađeni su novi sanitarni čvorovi s tuševima i svlačionicama. Svi uredski prostori su novouređeni i moderno opremljeni, a uređene su i zajedničke prostorije za sastanke i blagovanje.

Preostalo je još samo asfaltiranje dvorišta te nama najdraži dio: hortikulturno uređenje. Radovi su trajali skoro dvije godine, a vrijednost investicije je 2,5 milijuna kuna. Dobar dio radova izvršili su naši djelatnici uz stručno vodstvo vanjskih suradnika.

 

A kako je to bilo nekad možete vidjeti ovdje:

© 2004-2018 Flora VTC d.o.o. Virovitica
Izrada Internet stranice. 1dva Održavanje: Flora Vtc.