Uređenje Gradskog i prigradskih groblja

Svake godine se u virovitičko i prigradska groblja investiraju značajna sredstva kako bi groblja bila još uređenija i što više prilagođena korisnicima. Lani je posađeno više od 400 raznih ukrasnih sadnica, izvedeno niz drugih hortikulturnih zahvata, te bitno obnovljena komunalna oprema na groblju i u mrtvačnicama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U 2017. godini planiramo investirati više od 500.000 kn u groblja kojima upravljamo (Virovitica, Rezovac, Rezovačke Krčevine i Jasenaš).  Novi dio Gradskog groblja u Virovitici krasit će novi nasad  400 stabala tise (Tisa-Taxus baccata). Uredit ćemo prostor oko mrtvačnice i glavnu stazu prema spomen obilježju. Proširit će se vodovodna instalacija na novi dio groblja, uredit će se putovi i staza na starom dijelu groblja, a mrtvačnica opremit novim sadržajem (videonadzor, razglas, ostala oprema). Napraviti ćemo parkiralište za bicikle, postaviti ukrasne žardinjere, nove kontejnere, sanirati centralni križ, a već smo pokrenuli proceduru izrade geodetskog elaborata za buduću izgradnju polja urni.

Na mjesnom groblju u Rezovcu planiramo izraditi potporne zidove za zaštitu od urušavanja i urediti mrtvačnicu. Na groblju u Rezovačkim Krčevinama osim uređenja interijera i eksterijara mrtvačnice u planu je uređenje putova i staza, te dovod vode do grobnih mjesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

© 2004-2018 Flora VTC d.o.o. Virovitica
Izrada Internet stranice. 1dva Održavanje: Flora Vtc.